belangrijk om te weten

 

BELANGRIJK OM EVEN GOED DOOR TE LEZEN ALLEMAAL:

 

Proefles:

Mocht u eerst willen kijken of ons fitnesscentrum wel iets voor u is dan kunt u gebruik maken van een proefles deze les is gratis en u bepaald zelf de dag en tijdstip van de les.

 

Inschrijfgeld:

Dient te allen tijde betaald te worden als u binnen 6 maanden na beëindiging van laatst genoten abonnement weer lid wordt hoeft u niet opnieuw inschrijfgeld te betalen gebeurd dit na 6 maanden dan is er opnieuw €11.50 inschrijfgeld verschuldigd.

 

Kosten clubkaart:

Ieder lid koopt een clubkaart u betaalt voor deze €4,50 mocht u tussentijds de clubkaart kwijtraken of onherstelbaar inleveren dan dient u opnieuw €4,50 te betalen.

 

Stopzetten van het lesgeld:

Tijdelijk stopzetten van het lesgeld kan alleen i.v.m. zwangerschap de periode is 1 maand voor de uitreken datum Tm 1 maand na de bevalling of bij het inleveren van een verwijskaart van het ziekenhuis (dus geen dokters of fysiotherapeut brief).

 

Jaarkaart:

Bij het afsluiten van een jaarkaart bent u minstens 12 maanden lid krijgen wij uiterlijk de 20e dag van de laatste contract trainingsmaand van u jaarkaart geen opzegging van u binnen dan wordt het contract voortgezet volgens de door u getekende keuze a of b verlenging betalen van jaarkaart is alleen mogelijk d.m.v. maandelijkse automatische incasso en is niet tussentijds stop te zetten.

 

Opzegging van u contributie:

Opzeggen dient altijd uiterlijk op de 20e dag van de laatste contract trainingsmaand bij ons te zijn gemeld bij het overschrijden van deze datum bent u gebonden zoals omschreven bij de algemene voorwaarden en de keuze die u heeft ondertekend n.l. a of b.

 

Opzeggen.

Opzeggen kan niet telefonisch u dient persoonlijk langs te komen met u clubkaart bij ons fitnesscentrum zodat wij u een bewijs van opzegging kunnen meegeven wel kunt u een aangetekende brief naar ons sturen met daarin bijgevoegd u clubkaart ook kunt u een niet aangetekende brief naar ons sturen dit echter wel op eigen risico mocht de brief niet bij ons aankomen dan kunnen wij u verzoek tot opzegging niet verwerken.

 

Boete bij het terugboeken van de maandelijkse incasso:

Als er om wat voor reden dan ook een incasso niet mogelijk is en deze wordt teruggestort op u eigen rekening dan zal er €5,00 boete worden berekend (deze boete zal bij de volgende incasso worden geïnd)

 

Tussentijds stopzetten van de maandelijkse terugkerende incasso:

Het is niet mogelijk het lesgeld tussentijds stop te zetten om wat voor reden dan ook de contributie blijft te allen tijde doorlopen.

 

 

BELANGRIJK OM EVEN GOED DOOR TE LEZEN ALLEMAAL:

 

 

Maandelijks incasso:

Elke maand rond de 27e dag wordt de maandelijkse automatische incasso uitgevoerd.

 

Na het gebruik van de plate loaded toestellen dienen alle schijven van de toestellen te worden afgehaald en netjes op de daarvoor bestemde stangen te worden opgehangen.

Het is verboden om met buiten gedragen schoenen/sportschoenen de sportzalen te betreden .

 

Hangslot voor de lockers:

Elke klant dient er zelf zorg voor te dragen dat hij of zij een hangslot bij zich heeft om de locker af te kunnen sluiten waar de persoonlijk spullen in achter gelaten worden tijdens het sporten(dit echter wel op eigen risico en verantwoording)

 

Hangslot op de locker laten zitten:

Na het gebruik maken van de locker is het verboden om u slotje op het kastje te laten zitten na sluitingstijd zullen alle slotjes die zijn achtergebleven op de kastjes verwijderd worden door ons wij geven geen geld of nieuwe slotjes of enige ander vergoeding aan de klanten terug.


Aansprakelijkheid en schade:

Fitness america  en de voor haar of in haar opdracht werkzame personen aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor materiele of immateriele schade als gevolg van enig letsel van het lid.


Alle spullen kan het lid of deelnemer plaatsen in een locker fitness america aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade verlies of diefstal van eigendommen van het lid en of de deelnemer.

 

Training schema aanvragen:

Ga naar onze site daar kun je je gegevens opgeven zodat wij een op maat gemaakt schema kunnen maken en versturen naar je mailadres het schema kun je op je telefoon downloaden zodat onze instructeurs dit schema op de sportschool met je kunnen doorlopen.

 

Lid worden  kan alleen via de website of bij de receptie van fitness america

U kunt de clubkaart ophalen bij de receptie van fitness America  (boven de lidl).

 

Keuze a of b na het eerste afgesloten contract:

Wilt u na het eerste afgesloten contract kiezen voor optie a van maand tot maand kunnen opzeggen dan gaat u het maand bedrag van €23.95 betalen kiest u voor optie b dan verlengt u het contract telkens voor de duur van 3 maanden voor het zelfde tarief als van het eerste afgesloten contract.

 

Fitness America 

Deze is gelegen boven de lid

 

Sauna:

Deze zit bij fitness America  zowel de dames als de heren hebben hun eigen sauna in zowel de dames als heren kleedkamer .

 

 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Fitness America 

Jacgues Dutilhweg 199

3065 KA Rotterdam/Prinsenland


tel 0625165932 tot 16.00


tel 0648679710 na 16.00

en zaterdag en zondag