BESTE KLANTEN ,

ZOALS HET ER NU VOOR STAAT IS HET NOG STEEDS 7 APRIL DAT DE SPORTSCHOLEN WEER OPEN MOGEN WELLICHT MET EEN AANTAL AANPASSINGEN WE ZULLEN HET ZIEN EN HOUDEN HET NATUURLIJK STEVIG IN DE GATEN ALLEMAAL.

MET INGANG VAN 16 MAART 2020 MOESTEN WIJ ONZE DEUREN VERPLICHT SLUITEN EEN AANTAL VAN U ZAL ZEGGEN MAAR WIJ HEBBEN WEL BETAALD EN MOGEN NIET SPORTEN.


DAAROM DE VOLGENDE 3 KEUZES ,

1E KEUS,

FITNESS AMERICA GEEFT ALLE KLANTEN VOOR DE TIJD DAT ER WEL IS BETAALD MAAR NIET KON WORDEN GESPORT EEN TEGOED BON DEZE BON KAN DAN WORDEN GEBRUIKT DOOR EEN FAMILIE LID /VRIEND /KENNIS OF WIE DAN OOK DIE DAN GRATIS KAN SPORTEN VOOR DE DUUR DAT U GEEN GEBRUIK HEEFT KUNNEN MAKEN VAN DE SPORTSCHOOL .


2E KEUS,

DE TIJD DAT U HEEFT DOORBETAALD MAAR NIET HEEFT KUNNEN SPORTEN KUNT U ZELF UIT TRAINEN AAN HET EINDE VAN HET LOPEND CONTRACT DUS BIJ EEN EVENTUELE OPZEGGING PLAKKEN WIJ DE TIJD ER AAN VAST DIE U NIET HEEFT KUNNEN SPORTEN.

 

 3E KEUS,


MOCHT U OM WAT VOOR REDEN DAN OOK OPZEGGEN EN LATER BV NA 6 MAANDEN WEER TERUG KOMEN OM BIJ ONS TE SPORTEN DAN KUNT U ZONDER EEN CONTRACT AF TE SLUITEN EERST DE TIJD UIT TRAINEN DIE U DAN NOG VAN ONS TEGOED HEEFT ER ZIT GEEN EINDDATUM AAN VAST DUS KOMT U NA 1 JAAR TERUG GEEN PROBLEEM.


WIJ HOPEN DAT WIJ U WAT MEER DUIDELIJKHEID HEBBEN GEGEVEN EN NATUURLIJK HOPEN WIJ OOK OP U BEGRIP EN MEDEWERKING IN DEZE VOOR ONS ALLEMAAL MOEILIJKE EN ONZEKERE TIJD.


WIJ LEZEN EN VOLGEN NET ALS U ELKE DAG HET NIEUWS EN HOREN DAN WEER DE VERSCHRIKKELIJKSTE DINGEN VOORBIJ KOMEN ZOALS ELKE DAG WEER HET AANTAL NIEUWE BESMETTINGEN EN NOG VEEL ERGER HET GROTE AANTAL MENSEN DAT ER NIET DOOR HEEN KOMT IEDER DAG WEER ECHT VERSCHRIKKELIJK .